Jackson-show i London-derby

To ganger slo Nicolas Jackson nådeløst til alene med keeper og ble dagens mann i Chelseas 3-0-seier over West Ham. Senegaleseren scoret sikkert etter fire minutter og gjentok bedriften et kvarter senere i lørdagens London-derby. Begge ganger ble Jackson sendt på løp mot et panikkslagent hjemmeforsvar. Spissen står med fire mål på fem kamper i den nye Premier League-sesongen. Kort tid etter sidebytte la Cole Palmer på til 3-0 etter en strålende kontring. Denne gangen var Jackson i rollen som pasningslegger. Chelsea står med ti poeng, og ni av dem har kommet på bortebane. Der har Enzo Marescas mannskap tatt full pott fra tre kamper. (NTB)

Sep 21, 2024 - 17:00