Vinicius Junior stilnet Allianz Arena – ble tomålsscorer

5 months ago 51

(Bayern München – Real Madrid 2–2) Bayern München holdt på med propagandafotball, men så mørknet det i forsvar.

• Bilde av Fredrik Schjesvold
tirsdag 30. april kl. 22:54

Bayern München hadde snudd Champions League-semifinalen på tre minutter mot Real Madrid.

Men drøyt ti minutter før slutt la Bayern-forsvarer Kim Min-jae Real-angriper Rodrygo i bakken.

– Det er veldig, veldig klønete og svakt forsvarsspill, sa TV 2s Jesper Mathisen.

Vinicius Junior var like sikker som han var da han kom alene med Manuel Neuer på 0–0 og sørget for nettsus.

For han ble tomålsscorer etter at han også satte kampens første mål 23 minutter ut i kampen.

Etter pause handlet det nesten imidlertid bare om Bayern.

Leroy Sané gikk på et raid og sørget for 1–1, mens Jamal Musiala ble felt og lagde straffe to minutter etterpå. Harry Kane var sikker fra merket og sendte laget i føringen.