Sandefjord fortsatte scoringsfesten – Ruud Tveter–dobbel senket Sarpsborg

4 months ago 34

(Sandefjord–Sarpsborg 08 4–1) Sandefjord vant sin annen kamp på rad da Sarpsborg ble sendt hjem med etter et tremålstap på Sandefjord Arena.

søndag 12. mai kl. 19:04

Trener Hans Erik Ødegaard har omsider fått fart på laget sitt etter en krevende start på sesongen. For en uke siden ble Molde slått 3-1 før søndagens storseier. Før det spilte de blåkledde to kamper uten å score.

Sju av lagets ni mål i Eliteserien har kommet de to siste kampene.

Alexander Ruud Tveter scoret to av målene, mens Danilo Al-Saed og Eman Markovic sto for de øvrige. Stefan Johansen utlignet for Sarpsborg.

Sandefjord fikk en pangstart med straffe etter noen sekunders spill. Tveter scoret sikkert på straffen.

Hjemmelaget hadde også en treffer i tverrliggeren i 1. omgang. Sarpsborg slo tilbake etter hvilen. Det har vært satt spørsmålstegn rundt formen til Stefan Johansen, men søndag presenterte han seg da han kaldt satte en straffe mål til 1-1.

Tveter sendte Sandefjord i ny ledelse etter en times spill da han trillet ballen i motsatt hjørne etter å ha spilt seg fri. Deretter åpnet kampen seg.

Danilo Al-Saed og Eman Markovic avgjorde kampen definitivt med hvert sitt mål med tre minutters mellomrom mot slutten av 2. omgang.