«Ringenes Herre: Maktens Ringer»: Premieredato for sesong to er klar

4 months ago 39


Sauron mørklegger Midgard på sensommeren i år.

  • Bilde av Benjamin Brekken
tirsdag 14. mai kl. 17:28

Sesong to av Prime Videos suksesserie «Ringenes Herre: Maktens Ringer» får premieredato 29. august 2024.

Den første sesongen ble sett av over 100 millioner mennesker verden over, ifølge en pressemelding.

I dag slapp strømmetjenesten også den første smakebiten fra den nye sesongen. Se video i toppen av saken. I klippet ser vi at skuespiller Charlie Vickers er tilbake i rollen som mørkets fyrste, Sauron. Han har inntatt en ny alv-lignende form.

ALV-SAURON: Charlie Vickers er tilbake som mørkets fyrste i sesong to av «Maktens Ringer». Her omgitt av sverd. Foto: Prime Video

I sesong to gjenforenes vi med kjente helter som Galadriel, Elrond, prins Durin IV, Arondir og Celebrimbor.

Den første smakebiten avslører også den etterlengtede skapelsen av flere ringer, som vil gjøre det mulig for Sauron å binde Midgards innbyggere til hans ondskapsfulle vilje. Prime Video beskriver handlingen slik i pressemeldingen:

Selv de mest elskede og sårbare karakterene blir kastet ut i et stigende tidevann av mørke. Hver og en av dem blir utfordret til å finne sin plass i en verden som står på katastrofens rand. Alver og dverger, orker og mennesker, trollmenn og hærfoter ... Etter hvert som vennskap blir utfordret og kongeriker begynner å gå i oppløsning, vil de gode kreftene kjempe en stadig modigere kamp.

RING MEG: Sesong to vil gi større innblikk i skapelsen av Maktens Ringer. Foto: Prime Video / Courtesy of Prime Video

«Ringenes Herre: Maktens Ringer» utspiller seg tusenvis av år før J.R.R. Tolkiens romaner «Hobbiten» og «Ringenes Here»-trilogien. Serien er satt til Midgards andre tidsalder, hvor en av litteraturens- og filmhistoriens største skurker søker fullkommen makt.

Nylig avslørte også Warner Bros. Discovery-sjef David Zaslav at den første av en rekke nye filmer basert på «Ringenes Herre» vil bli lansert i 2026, ifølge Deadline.

De nye filmene vil bli produsert av Peter Jackson, som også sto bak den opprinnelige «Ringenes Herre»-trilogien, sammen med manusforfatterne Fran Walsh og Philippa Boyens. Teamet er i en tidlig fase med å utvikle manus for prosjektet basert på J.R.R. Tolkiens bøker.

ORKER MER BLOD: Orkene legger Midgard i mørke i sesong to av Prime Videos «Ringenes Herre»-serie Foto: Prime Video / Courtesy of Prime Video
Read Entire Article