Nye anklager mot Sean «Diddy» Combs

4 months ago 46


NYE ANKLAGER: Crystal McKinney var 22 år gammel og jobbet som model da Sean «Diddy» Combs skal ha dopet henne ned og misbrukt henne seksuelt. Foto: ANGELA WEISS / AFP / NTB

En ny kvinne står nå frem med overgrepsbeskyldninger mot den 54 år gamle rapperen og musikkprodusenten. Hun blir dermed den femte i rekken.

  • Bilde av Jørn Pettersen
onsdag 22. mai kl. 09:53

Crystal McKinney var 22 år gammel og jobbet som model da rapperen skal ha dopet henne ned og misbrukt henne seksuelt.

Hendelsen skriver seg tilbake til 2003 og det er People som omtaler saken. Det er retten i New York som skal ta stilling til anklagene.

Det har ikke lyktes People å få en kommentar fra Combs advokater, så det er uklart hvordan han stiller seg til anklagene.

Ifølge anmeldelsen, som People har fått innsyn i, skal den aktuelle hendelsen ha funnet sted i New York, først på et utested og deretter hjemme hos rapperen og musikkprodusenten.

Ifølge anmeldelsen følte McKinney seg tvunget av Combs til å utføre seksuelle handlinger.

De siste månedene har han blitt anklaget for flere voldtekter og overgrep, blant annet fra ekskjæresten Casandra Ventura (37). Rapperen har nektet for alle anklagene. Forrige uke fikk CNN tilgang til en overvåkningsvideo fra 2016 som viser rapperen fysisk mishandle ekskjæresten – se den her:

54 år gamle Sean Combs, som også går under navnet Diddy, står bak plateselskapet Bad Boy Records, og regnes for å være en av de siste tiårenes mest innflytelsesrike hiphop-produsenter.

Så sent som i slutten av mars ble to boliger i Los Angeles og Miami gjennomsøkt av føderale agenter – se video:

Ikke nok med det. I april ble det kjent at nå må også hans sønn Christian «King» Combs (26) stå til rette for lignende anklager.

Read Entire Article