«Love is Blind»-Amanda slår tilbake: – Kanskje jeg er mer tålmodig

5 months ago 370


 Sergio Rincón og Amanda Rincón Jonegård er blitt Netflix-kjendiser. Foto: Johan Paulin/Netflix

Sergio Rincón (38) og Amanda Rincón Jonegård (34) ble kjendiser over natten gjennom svenske «Love is Blind». NB: Artikkelen inneholder spoilere.

– Til dere som skriver negative kommentarer, eller hat, eller bare prøver å belære eller redde noen fra hva dere tror skjer eller pågår.., sier Amanda i en video på InstaStory tirsdag kveld.

34-åringen sukker tungt og oppgitt, før hun sier at avsenderne av disse kommentarene «kun avslører hva som er negativt i deres eget liv».

Amanda har åpent kommentarfelt, mens Sergio har begrenset muligheten for å kommentere på sin Instagram.

Fridde ved første møte

Realityserien går ut på å finne partner gjennom å date hverandre usett, for så å fri ved første øyekast og forplikte seg til ekteskap.

«Kjærlighet gjør blind», som er den norske tittelen, har blitt en enorm snakkis.

Netflix-serien er blant kanalens mest sette både i Sverige og Norge. Også i en rekke andre land har seerne fått øynene opp for svenskenes turbulente kjærlighetsjakt.

Rykte om barn

Særlig har Amanda Rincón Jonegård og Sergio Rincón skapt engasjement.

Den kristne pastordatteren falt nemlig pladask for Sergio, som innrømmet for henne og TV-seerne at han hadde levd «ganske vilt liv». Han var også litt mer nølende underveis, men gikk til slutt ned på kne og fridde.

Før bryllupet ble TV-seerne innviet i rykter om at Sergio hadde gjort en annen kvinne gravid i Barcelona kort tid før TV-innspillingen. Dette ble imidlertid aldri oppklart for seerne før gjenforeningsepisoden, som var klar søndag.

For det fantes nemlig et annet barn – ikke i Barcelona, men i Sverige. Og dette barnet ble født før TV-innspillingen, angivelig uten at Sergio selv visste om det. Først kort tid etter bryllupet fikk han og Amanda vite om det.

De innrømmet begge på TV at det hadde satt det ferske forholdet under press, men at de hadde kommet seg gjennom det og står sterkt som ektepar.

Den kristne pastordatteren forklarer på Instagram at hun mener seerne bedømmer ut fra korte glimt på TV.

– Fra ulike sekvenser som er satt sammen for å skape dramaturgidramaturgiDramaturgi handler om hvordan en god historie er satt sammen.. Dere har ikke hele bildet, sier hun.

– Jeg kan bekrefte at mine venner og min familie kjenner livet mitt, og det er ingenting alarmerende der.

Baby på vei

Men Sergio og Amanda hadde mer å melde i gjenforeningsepisoden. Amanda er nemlig også gravid.

I videoen på Instagram snakker Amanda, på engelsk. Mange av kommentarene hun og kjæresten har fått, er nemlig fra utlandet.

Amanda sier hun håper babyen vil ligne på sin franskættede pappa.

– Jeg håper dette barnet kommer ut med Sergios hår, sier hun og røper at hun alltid har drømt om en mann med mørkt hår, krøller og brune øyne.

Mange skriver i kommentarfeltet at de «synes synd på» Amanda, som de mener er for godtroende. Sergio på sin side må tåle merkelapper som «et vandrende rødt flagg» og «umoden».

– Kanskje jeg er mer tålmodig og mer tilgivende enn mange andre, men jeg vil ikke forandre på det. Så dere trenger ikke legge igjen negative kommentarer, sier Amanda.

Amanda forklarer at hun også har slått seg til ro med at Sergio før deres første møte ansikt til ansikt, betrodde seerne og henne at han var i ferd med å få kalde føtter.

Det fikk han etter at Amanda hadde forklart at hun ble mobbet i oppveksten, fordi hun har skolioseskolioseSkoliose er en sideveis skjevhet i ryggen. Det finnes flere ulike former for skoliose, og behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden. Sergio har i ettertid beklaget – både på TV og på Instagram.

«Jeg er oppriktig lei meg», har han skrevet.

Svigerfar støtter

Blant dem som forsvarer Sergio, er hans ferske svigerfar – Magnus Jonegård (74).

Pinsemenighetspastoren var skeptisk til TV-sjekkingen i starten og engstet seg for at datteren gikk for fort frem.

– Det er veldig typisk reality-TV at det skal skapes mye drama, sier han til den svenske kristne avisen Dagen.

– Vårt inntrykk er at produksjonen har fremstilt Sergio som «bad guy», men vi har lært en annen Sergio å kjenne, sier Jonegård, som fulgte datteren frem til alteret.

Flere Rampelys-nyheter på VGTV:

Publisert:

Publisert: 31.01.24 kl. 11:38

Read Entire Article