Ute av «Farmen kjendis»: – Ble helt satt ut

3 months ago 339


Cristian Brennhovd og Egil Skurdal konkurrerte mot hverandre i årets første tvekamp. Foto: Anton Soggiu / TV 2

Fortvilelsen var stor da årets første utslåtte deltager måtte pakke sekken.

Første uke av «Farmen kjendis» er nå over, og med Bahare Viken (30) som storbonde, var det realityprofil Cristian Brennhovd (24) som ble valgt til sesongens første førstekjempe.

Til tvekamp valgte Brennhovd musiker og komiker Egil Skurdal (28) som andrekjempe. Etter tre runder med øvelsen øksekast, var det til slutt førstnevnte som sikret seg enda en uke på gården.

– «Farmen» var min store drøm. Men jeg gjorde mitt beste. Tvekamp var mye mer psykisk slitsomt enn livet på gården. Ble helt satt ut av spill, skriver Skurdal i en e-post til VG.

Cristian Brennhovd sikret seg fem poeng i øksekast, mens Egil Skurdal derimot fikk tre poeng. Foto: Anton Soggiu / TV 2

28-åringen oppsummerer uken på Li gård som «helt fantastisk», og har tatt med seg en knippe nye vennskap hjem, forteller han.

– Det har endret livet mitt. Etter flere år med depresjon og følelsesmessig avstumpet, kjente jeg endelig at jeg brydde meg om noe igjen. At jeg savnet noen igjen. At jeg ville tilbake igjen. Det takker jeg for!

– Hva har du lært om deg selv i løpet av gårdsoppholdet?

– At jeg stresser for mye i hverdagen. Jeg det er viktig å ta vare på de rundt seg. At livet faktisk er helt heidundranes knall!

 Egil Skurdal fikk en god klem av Bjørg Thorhallsdottir etter han tapte mot Cristian Brennhovd, Foto: Anton Soggiu / TV 2

Skurdal forteller at det mest utfordrende med «Farmen kjendis» var den brå endringen i måten han levde på. Plutselig befant han seg uten de vanlige måtene å koble av på.

– Var du lei deg så stod du i den følelsen hele dagen. Lite TV og smågodt å trøste seg med, forklarer han.

 Anne-Kat. Hærland, Cato Zahl Pedersen, Sander «Randulle» Dale, Emilie Voe Nereng, Bahare Viken, Sondre Mulongo Nystrøm, Emma Ellingsen, Unni Askeland, Bjørg Thorhallsdottir og Daniel Franck har alle sikret seg enda en uke på gården. Foto: Anton Soggiu / TV 2

Selv om Skurdal røk den første uken på gården, betyr det ikke nødvendigvis at reisen hans er over.

Utslåtte deltagere har igjen sjansen til å kjempe seg tilbake til gården fra «Torpet», hvor allerede Vebjørn Selbekk (54), Aleksander Sæterstøl (28) og Dora Thorhallsdottir (50) befinner seg.

Les også

Reagerer på «Farmen»-goder: Følte seg til bry

Musiker og komiker Egil Skurdal (28) hadde opplevelsen av at produksjonen satte noens behov over andres under…

Både Selbekk og Sæterstøl røk ut i finaleuken i fjorårets sesong av «Farmen kjendis».

Se Anne-Kat. Hærlands (51) krav til produksjonen av «Farmen kjendis»:

Publisert:

Publisert: 14.01.24 kl. 22:06

Read Entire Article