Liva Ingebrigtsen kledd for Taylor Swift-konsert: – Min guilty pleasure

4 months ago 36


«In my eras tour era», skriver Liva Ingebrigtsen (27) på Instagram lørdag kveld.

KLAR FOR SHOW: Liva Ingebrigtsen i Stockholm lørdag. Foto: PRIVAT
  • Bilde av Catherine Gonsholt Ighanian
lørdag 18. mai kl. 19:37

VGs anmelder ga fredagens Taylor Swift konsert terningkast 5 og skrev at det amerikanske ikonet «vant verdensmesterskapet i pop».

Men den amerikanske stjernen holder tre «Eras Tour»-konserter i Friends Arena i Stockholm, og folk strømmer til fra hele verden. Blant dem som har sikret seg billetter til lørdagens show, er influencer Liva Ingebrigtsen.

Nettkjøp og bruktkupp

Og hun kommer garantert til å skille seg ut i mengden med antrekket.

– Jeg har bestilt deler på nettet og funnet blant annet skoene på UFF second hand, skriver hun i en SMS til VG før konsertstart.

FESTSTEMT: Liva Ingebrigtsen. Foto: PRIVAT

Hun hadde egentlig tenkt å lage en habitt selv, men tiden ble for knapp.

– Taylor Swift er egentlig min guilty pleasure og skiller seg veldig ut fra det jeg vanligvis hører på. Men jeg synes hun er utrolig flink med ord og lager tekster som er veldig fine.

Første gang

Ingebrigtsen, som er gift og har to barn med friidrettsutøver Henrik Ingebrigtsen (33), har hørt på Swift helt siden ungdomsskolen.

– Men jeg har aldri vært på konsert med henne før. Det var planen forrige gang, da hun skulle spille i Oslo, men den ble kansellert på grunn av covid.

Liva åpnet seg for følgerne sine på Instagram nylig, og betrodde at hun hadde hatt en krevende tid, der kroppen sa stopp og hun trengte en pause.

Hun hadde tatt på seg for mye over lang tid.

Lørdag morgen tok hun turen til Stockholm med en venninne og en kompis.

– Jeg forventer en stoor fest her på arenaen, med topp stemning. Alle som er her, er her for å kose seg. Vi bytter vennskapsarmbånd, og alle har kledd seg så fint opp, sier hun.

– Paramore åpnet akkurat, og det er et band jeg har sett før, og som jeg elsker. De leverte kjempestemning. Dette kan ikke bli noe annet en bra, sprudler hun.

EKTEPAR: Henrik Ingebrigtsen og Liva Ingebrigtsen på «Ikke lov å le på hytta»-premiere i Oslo i 2022. Foto: Helge Mikalsen / VG
Read Entire Article