Leeds herjer med Norwich i playoffen – på vei mot Wembley

4 months ago 34

(Leeds United – Norwich 3–0, kampen pågår) Mye tyder på at Leeds bare er én kamp unna et comeback til Premier League.

• Bilde av Fredrik Schjesvold
torsdag 16. mai kl. 21:53

– Dette var det få som så komme, men det kunne vært både 4- og 5–0, sier Viaplay-kommentator Jørn Sundby etter 1. omgang.

Etter 0–0 i den første semifinalekampen har det virkelig løsnet i returoppgjøret. I all fall for hjemmelaget.

Til pause leder Leeds 3–0 etter scoringer av Ilia Gruev, Joel Piroe og Georginio Rutter. Leeds har kjørt så å si hele oppgjøret, bortsett fra da Norwichs Josh Sargent hadde en kjempemulighet alene med keeper.

Med seier møter Leeds vinneren av Southampton/West Brom på Wembley 26. mai. Et av de lagene tar seg til neste sesongs Premier League.

Ipswich og Leicester har allerede rykket opp fra Championship.

Southampton og West Brom spiller i morgen, på 17. mai. Der er det 0–0 etter det første oppgjøret.

Publisert: 16.05.24 kl. 21:52Oppdatert: 16.05.24 kl. 21:53