HamKam med sjokkseier over Bodø/Glimt

4 months ago 38

Forrige serierunde sto HamKam for et sjokk da de slo Sarpsborg 08 hele 7–1 på bortebane.

Mandag ettermiddag sto de for en annen bragd, ved å slå serieleder Bodø/Glimt 1–0.

Tapet var Bodø/Glimts første for sesongen.

Kjetil Knutsens lag har startet tittelforsvaret gnistrende med sju seirer og én uavgjort på de åtte første kampene. Før mandagens kamp på Briskeby hadde gultrøyene en målforskjell på imponerende 21–4.

HamKam jubler etter scoring mot Bodø/Glimt

JUBLER: Gard Simenstad smelte ballen i krysset etter knappe 20 minutter i første omgang. Målet ble kampens eneste.

Frisparkperle

Det eneste målet kom i første omgang, signert Gard Simenstad på frispark. Målet var en perle og limt i krysset.

En imponerende defensiv prestasjon fra vertene sørget for at det ble kampens eneste scoring.

Det er første gang siden 2005 at HamKam seirer i en tellende kamp mot Glimt. Med mandagens triumf fulgte Kamma opp den knusende 7-1-seieren mot Sarpsborg i forrige runde.

Bodø/Glimt hadde en stor målsjanse og skjøt i tverrliggeren sent i andre omgang men HamKam klarte å holde unna. HamKam gjør et byks og er nå på åttendeplass på tabellen.

Siden flere av tetlagene gikk på en smell leder fortsatt Bodø/Glimt eliteserien.