Fredrikstad herjer i Eliteserien - setter press på topplagene

4 months ago 40

FULL JUBEL: Julius Magnusson (nr to fra venstre) satte inn det første for FFK. Foto: Thomas Andersen / NTB

(Lillestrøm-Fredrikstad 0–3) FFK-toget lar seg ikke stoppe. Mandag ble det femte seier på rad.

• Bilde av Steffen Stenersen
mandag 20. mai kl. 18:57

Akkurat nå er Fredrikstad det store formlaget i Eliteserien. Julius Magnusson og en straffescoring fra Oscar Aga ble avgjørende da de tok nok en sterk seier på Åråsen. Sondre Sørløkk headet inn det tredje på overtid.

– Fy faen, så deilig. Helt sykt, sier Sondre Sørløkk til TV 2.

Det første kom rett før pause. Et langt innkast ble stusset bakover i feltet. Alle i gult hadde flyttet seg i motsatt retning, noe som ga Julius Magnusson strålende arbeidsforhold.

Han fikk satt foten på ballen og 1–0 til Fredrikstad.

Da hadde Eric Kitolano hatt en kjempesjanse for LSK, men Jonathan Fischer leverte en fantastisk redning.

LSK ble lidende av skadetrøbbel. Thomas Lehne Olsen kom aldri ut til andre omgang, mens Kitolano måtte gi seg kort tid etter hvilen. 17 år gamle Alexander Røssing kom inn til sin debut.

Likevel var dette FFKs kveld. Noen minutter før slutt fikk bortelaget straffe etter at Sondre Sørløkk ble felt. Oscar Aga gjorde ingen feil. Fredrikstad setter press på de andre topplagene i Eliteserien.