– Fikk skikkelig juling

4 months ago 35


HEI, HVOR DET GÅR! Her gikk det gærent for kunden på Circle K. Bilene i bildet har ikke noe med uhellet å gjøre. Foto: Circle K Fauske

Her gikk det muligens litt for fort i svingene!

  • Bilde av Marie Dreyer Bakken
fredag 7. juni kl. 19:40

Kanskje personen hadde skikkelig dårlig tid? Eller var sliten etter en lang dag?

Konsentrasjonen var i hvert fall ikke på plass da vedkommende skulle tanke bilen med drivstoff mandag kveld på Circle K Fauske.

– En som besøkte oss skulle tanke drivstoff. Men når personen var ferdig glemte vedkommende å ta ut pistolen for å sette den inn i pumpen igjen, forteller daglig leder på stasjonen Tove-Kristin Eliassen.

Pistolen satt altså igjen i bilen. Det hele endte med at bensinpumpen ble dratt med, og ble stående skeivt.

– Den fikk skikkelig juling.

Eliassen har vært daglig leder på samme stasjon i over 30 år. Det er 25 år siden sist det samme skjedde.

– Det er en sikkerhetsventil på pumpepistolen. Så hvis man er uheldig så deler pistolen seg fra slangen. Så det er heldigvis ikke noe farlig, forklarer Eliassen.

Foto: Circle K Fauske

– Men personen må ha blitt litt flau?

– Ja, selvfølgelig litt forbauset over hendelsen. Men det kan skje med oss alle.

– Mange tusenlapper

Daglig leder Eliassen tar uhellet med knusende ro. Til tross for at det sannsynligvis vil koste litt å fikse opp i.

– Kostnaden har ikke jeg noe oversikt over, men det er klart at det er mange tusenlapper. Det er utstyr som blir brukt veldig mye og varer i mange år.

Pumpen står nå sperret, og vil bli det i minst to uker. Daglig leder satser på at en ny pumper er på plass ved månedsskifte.

– Vi har foreløpig nok pumper, men det er klart at trafikken øker mye i Nordland fremover. Vi ligger midt i smørøyet og venter kjempestor trafikk fra juli måned.

Hva tenker du?Hva ville du gjort om du dro med deg bensinpumpen? aLate som ingenting og kjøre viderebKomme tilbake med lim og teipcTa en selfie med den skeive pumpendMeld meg frivillig til pumpereparasjonskurs

Personen i Fauske er ikke den eneste som har gått pumpe-smellen. I denne videoen skjer det samme i Kina – bare litt mer dramatisk:

Read Entire Article