Djokovic friskmeldt før Roland-Garros

4 months ago 38


Medisinske undersøkelser har friskmeldt verdensener Novak Djokovic etter den mye omtalte flaskehendelsen under ATP1000-turneringen i Roma.

  • Bilde av NTB
fredag 17. mai kl. 12:47

Etter seieren i annen runde forrige uke ble serberen truffet i hodet av en flaske da han stoppet ved fans. I etterkant følte han seg påvirket av det, blant annet ved svimmelhet og kvalme. Hendelsen gikk også utover balansen.

– Jeg må sjekke det opp. Treningen i går var annerledes. Jeg kjente ingen smerter, men det var samtidig ikke som normalt. Det var veldig dårlig i dag under stress. Jeg kjente heller ingen smerter i dag, men balansen var dårlig, og jeg hadde ingen koordinasjon, sa Djokovic etter det overraskende tapet i påfølgende runde.

Fredag skriver Eurosport at grundige tester av Djokovic har friskmeldt serberen. Dermed er han etter alle solemerker klar til å forsvare tittelen i Roland-Garros, som starter om en drøy uke. Der spiller veteranen for sin 25. Grand Slam-tittel.

I fjor slo verdenseneren Casper Ruud i finalen. Sistnevnte har spilt to strake finaler på rødgrusen i den franske hovedstaden Paris.

Publisert: 17.05.24 kl. 12:46Oppdatert: 17.05.24 kl. 12:47

Relaterte emner

Read Entire Article