Celtic nærmer seg tittelen etter Old Firm-seier

5 months ago 36

Celtic slo erkerival Rangers 2-1 på hjemmebane lørdag og er ett poeng unna sin 54. ligatittel i skotsk fotball.

lørdag 11. mai kl. 15:34

Rangers-spiller John Lundstram bemerket seg negativt ved to anledninger i lørdagens nederlag. Han scoret først et uheldig selvmål etter 38 minutter før han på overtid av 1. omgang ble utvist for en stygg takling.

Matthew O'Riley sendte Celtic i ledelsen like før Lundstrams selvmål, mens Cyriel Dessers reduserte for Rangers før hvilen. Det ble ingen mål etter pause.

Celtic leder serien seks poeng foran Rangers med to kamper igjen å spille. Kun en skikkelig kollaps kan hindre Celtic i å ta sin tredje strake titteltriumf i ligaen.

Rangers står med 55 titler, men har bare vunnet én gang de siste tolv årene. Ikke siden 1984/85 har ett annet lag enn Celtic eller Rangers vunnet serien. Da tok Aberdeen sin fjerde tittel med legenden Sir Alex Ferguson som manager.