Zuccarello rundet 200 NHL-mål da Wild tapte på straffer

Mats Zuccarello satte inn første mål da Minnesota Wild møtte Seattle Kraken – hans 200. scoring i NHL. Kampen endte 5-4 til Kraken etter straffeslagkonkurranse. Dermed har nordmannen satt seg på scoringslisten i begge kampene Wild har spilt i sesongåpningen i NHL. Som i den første kampen mot Columbus Blue Jackets, var Wild på hjemmebane i Saint Paul da de møtte Kraken fra vestkystbyen Seattle. Etter litt over ni minutters spill i Xcel Energy Center fikk Zuccarello pucken fra makker Kirill Kaprizov og satte den forbi Kraken-målvakt Joey Daccord.

Oct 13, 2024 - 09:00