VAR-drama på overtid da Kroatia slo Skottland

Skottland trodde de hadde utlignet med siste spark på ballen da Kroatias Kristijan Jakic sendte ballen i eget mål, på stillingen 2-1 til Kroatia. Da var kampen fire og et halvt minutt på overtid, i kampen hvor det var lagt til minimum fire minutter. Men så skulle det hele sjekkes og syv minutter på overtid falt avgjørelsen: Skottlands Che Adams var i offside og dermed ble målet annullert. Det gjorde at det ble hjemmeseier for Kroatia, som nå står med seks poeng etter tre kamper i Nasjonsligaen, mens Skottland har tapt alle sine tre kamper på nivå A.

Oct 12, 2024 - 20:30