Tronstad bidro til målshow mot Hollywood-klubben Wrexham

Sondre Tronstad satte punktum med 4-1-målet da Blackburn slo Hollywood-profilerte Wrexham ut av den engelske FA-cupen mandag. Tronstad spilte en avgjørende rolle for eget lag i det som til slutt ble en enkel seier mot klubben som deleies av skuespiller-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney. Wrexham yppet seg før pause, men på tampen av omgangen sendte Tronstad lagkamerat Sammie Szmodics gjennom gjestenes forsvar. Alene med keeper gjorde han ingen feil og satte inn 3-1-målet. Det tok luften ut av Wrexham-ballongen. I annen omgang hadde samtidig Tronstad mer på lager. En snau time var spilt da han hamret inn 4-1 og feiret med et jubelbrøl av de sjeldne. – Han er i ferd med å bli en virkelig publikumsfavoritt på Ewood Park, sa Viaplay-kommentator Kasper Wikestad. Nordmannen sluttet seg til Blackburn i fjor sommer etter tre og et halvt år i nederlandske Vitesse Arnhem. Der scoret han fem mål og leverte to målgivende pasninger på 114 kamper for klubben. Nordmannen er nå bundet til Blackburn ut juni 2026. Tronstad har tidligere vært innom Start, Haugesund og Huddersfield. Han har spilt én kamp med flagget på brystet. Det gjorde han som en del av «nødlandslaget» som spilte 1-1 mot Østerrike i november 2020. Med storseieren er Blackburn klare for neste runde i FA-cupen. Der venter atskillig tøffere motstand i form av Newcastle. (NTB)

Jan 29, 2024 - 23:30