Sørloth fikk én omgang i nytt Atletico-tap – langt bak serieleder Barcelona

Alexander Sørloth og Atlético Madrid er inne i en vanskelig periode. Søndag ble nordmannen byttet inn i jakten på utligning mot Betis, men Diego Simeones mannskap tapte 0-1. Det har kun blitt én seier på de seks siste kampene. De øvrige fem oppgjørene har endt med to uavgjort og tre tap. I søndagens 0-1-tap mot Betis ble Sørloth henvist til benken fra start, men trønderen ble byttet inn for Conor Gallagher ved sidebyttet. Ti minutter før slutt fikk Ángel Correa foten på en Sørloth-stuss, men ballen gikk i stolpen. Historien gjentok seg da samme mann headet ballen i krysstanga minutter etterpå. Dermed vant Betis 1-0. Tapet gjør at Atletico blir værende på 20 poeng. Opp til serieleder Barcelona skiller det ti poeng. (NTB)

Oct 27, 2024 - 23:30