Porro-suser sendte Tottenham videre

Pedro Porros suser ga Tottenham 1-0 over Burnley og mer spill i FA-cupen. Gjestene var uten en suspendert Sander Berge. Hjemmelaget slet med å slå hull på et Burnley-lag som har sluppet inn nest flest mål i Premier League, men i det 79. minutt tok Porro ansvar. Forsvarsspilleren vant tilbake ballen, tok noen steg framover og skjøt elegant i venstre hjørne fra distanse. Avslutningen var ustoppelig. Burnley hadde jobbet hardt for å holde stand, men viste trøtthetstegn i forkant av scoringen. På midtbanen måtte laget klare seg uten Sander Berge, som sist helg ble utvist i en seriekamp mot Aston Villa. (NTB)

Jan 5, 2024 - 23:30