Fulham videre i FA-cupen - omkamp for Brentford og Wolves

Fulham tok seg videre til FA-cupens 4. runde etter en 1-0-seier over Rotherham United fredag kveld. Bobby De Cordova-Reid scoret kampens eneste mål da Fulham slo nivå to-laget Rotherham. Fukham har hatt gjort det godt i cupene så langt denne sesongen. Senere i januar skal de møte Liverpool i semifinalen i ligacupen. Brentford og Wolverhampton møttes også i FA-cupen fredag kveld, og de skal møtes igjen ettersom kampen mellom dem endte 1-1. Det til tross for at Wolves spilte nesten hele kampen med én mann mindre. Allerede etter ni minutter fikk nemlig Joao Gomes direkte rødt kort, og det så mørkt ut da Neal Maupay sendte Brentford i føringen like før pause. Men Thomas Doyle utlignet i 2. omgang, og flere mål ble det ikke. Dermed omkamp mellom de to Premier League-klubbene.

Jan 5, 2024 - 23:30