Atletico-trener Simeone: – Fansen må straffes etter lighterkast

Dommeren måtte avbryte Madrid-derbyet etter tilskuerballade. Atletico Madrids-trener Diego Simeone mener at det bør få konsekvenser for fansen. – Det kan ikke være fritt for konsekvenser, sier Simeon etter at deres fans kastet lightere og annet etter Real Madrids keeper Thibaut Courtois slik at kampen måtte avbrytes og settes på pause i et kvarters tid. Atletico Madrids trener var klar overfor britiske Dazn etter at dramaet mellom hovedstadslagene til slutt endte med 1-1. – De som har vært involvert må straffes av klubben. Vi har ikke bruk for de folkene. Vi har bruk for dem som følger og støtter oss, sier Simeone. Bråket på tribunen startet umiddelbart etter at Real Madrids brasilianske midtstopper sendte ballen i nettaket til 1-0 etter 63 minutters spill. Få minutter senere fikk dommeren nok og sendte lagene i garderobene. Etter rundt 15 minutter kunne kampen settes i gang igjen. (NTB)

Sep 30, 2024 - 12:30