Arsenal overbeviste uten Ødegaard

Etter et skuffende 0-0-resultat mot Atalanta i første mesterligaoppgjør slo Arsenal kraftig tilbake tirsdag kveld. Selv uten en skadet kaptein Martin Ødegaard hadde de god kontroll på gjestene fra Frankrike, PSG. Kai Havertz sendte Arsenal i ledelsen etter 20 minutt. Leandro Trossard prikka innlegget rett på hodet til tyskeren som nikka ballen forbi PSGs målvakt. Arsenal styrte det aller meste av første omgang og etter 35 minutt satte Bukayo Saka inn 2–0 på et frispark fra spiss vinkel. Arsenal står dermed med fire poeng etter to runder i det nye seriespillet i mesterligaen.

Oct 2, 2024 - 00:30