Train-medlem Charlie Colin er død

4 months ago 38


Colin ble 58 år gammel. Ifølge moren døde musikeren etter å ha falt i dusjen.

Charlie Colin, her fra 2013. Foto: Getty Images
  • Bilde av Siri B. Christensen
torsdag 23. mai kl. 00:18

Bassisten var med på å starte den populære rockegruppen Train på midten av 90-tallet sammen med Patrick Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford og Scott Underwood.

Onsdag skriver TMZ at Charlie Colin er død etter en tragisk ulykke. Colins søster har også bekreftet dødsfallet til Variety.

Bandet har lagt ut en hyllest av Colin på X:

– Du er en legende, Charlie. Gå og sjarmer buksene av englene, skriver de blant annet.

Til TMZ forteller Colins mor at 58-åringen døde etter at han skled og falt i dusjen mens han passet et hus for en venn i Brussel i Belgia.

Det er uklart nøyaktig når ulykken skjedde, og Colin skal først ha blitt funnet etter at vennen hans kom hjem for fem dager siden.

Medlemmene av Train under Grammy-utdelingen i 2002. Fra venstre: Rob Hotchkiss, Charlie Colin, Scott Underwood, Jimmy Stafford og Patrick Monahan. Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP / NTB

Colin hadde ifølge moren flyttet til Brussel, hvor han underviste i musikk ved et konservatorium. Han jobbet også på et studio og fullførte musikken til en film, sier hun til TMZ.

Bandet Train fikk sitt gjennombrudd med debutalbumet «Train» i 1998 og hadde massive hits som «Drops of Jupiter», «Meet Virginia» og «Hey, Soul Sister». Train vant to Grammy-priser i 2002. Colin forlot bandet i 2003.

Publisert: 23.05.24 kl. 00:18Oppdatert: 23.05.24 kl. 00:18

Relaterte emner

Read Entire Article