Svensk influencer: – Hatet og uthengt etter skilsmissen

4 months ago 41


Janni Olsson Delér ble skilt fra influenser-ektemannen Jon Olsen (t.h.) i 2022. Foto: TT

Mens de var gift var ekteparet Janni Olsson Delér og Jon Olsson to av Sveriges største influensere med til sammen to millioner følgere.

  • Bilde av Jørn Pettersen
onsdag 22. mai kl. 13:32

Etter skilsmissen for snart to år siden har hun måttet tåle mye hat, skriver Aftonbladet.

– Skremmende, sier Janni Olsson Delér.

Hun forteller at hun ikke kommer til å dele mer av sitt kjærlighetsliv.

– Det er rett og slett ikke verdt det, sier hun i podkasten «Framgångspodden».

Her forteller videre at hun måtte tåle mye skit, som hun sier. Hun beskriver mengder med hatkommentarer som strømmet inn.

Ifølge Aftonbladet har det kommet «grunnløse kommentarer om at hun ikke brydde seg om familien sin». Spekulasjoner rundt hva som lå bak skilsmissen var mange. Blant annet at det bare var en måte å utnytte den tidligere ektemannen på.

– Hva jeg har måttet tåle. Jeg ble hatet i et år etter skilsmissen. Det var derfor jeg ikke orket å poste så mye i sosiale medier, forteller hun.

Nå er det ikke første gangen Janni Olsson Delér har fått kritikk. Mens hun og Jon Olsson fortsatt var gift, la paret ut glansbilder fra ferie i Saudi-Arabia i 2022.

De postet bilder av barna i trygge omgivelser, fine bygninger og Formel 1-løp i Saudi-Arabia. Det fikk både følgere og Amnesty Norge til å reagere.

Etter at det ble kjent at paret gikk hver sin vei i august 2022 skrev de blant annet dette i et felles Instagram-innlegg:

– Dette er sannsynligvis det siste innlegget vi noen gang trodde vi skulle skrive, men tidlig i sommer bestemte vi oss for å ikke være et par lenger.

Janni Delér (32) er en av Sveriges største influensere med over 1,2 millioner følgere på Instagram.

Jon Olsson (40) er en svensk frikjørerstjerne og populær youtuber med over 1,5 millioner abonnenter.

Read Entire Article