Salvesen matchvinner mot gamleklubben – beroliger fansen etter smell

4 months ago 40


(Strømsgodset – Viking 0–1) Viking fikk revansj etter cupexiten mot Levanger og slo Strømsgodset på Marienlyst.

søndag 12. mai kl. 19:42

– Det føltes som jeg var offside, men heldigvis ble det mål, sa Salvesen til TV 2. Han spilte for Godset i tre år fram til 2022.

Etter en sjansefattig 1. omgang kom vinnermålet ti minutter etter pause, da Salvesen la ballen i lengste hjørne etter en pasning fra Sondre Auklend. Linjedommeren markerte først for offside, men VAR grep inn og godkjente scoringen – til tross for at det tok en del tid.

Publikum var tydelige misfornøyde over tidsbruken rundt VAR-sjekken.

– Dette er det man ikke ønsker med VAR, sa TV 2-ekspert Morten Langli.

På tampen måtte målscoreren byttes ut med en smell i kneet. TV-bildene viste at spissen satt seg ned uten å ha vært i kontakt med en annen spiller.

– Det er ingen fare, sa Salvesen.

Foto: Annika Byrde / NTB

– Det er utrolig deilig. Det var en mental øvelse for begge lag. Det var to slitne lag etter tøffe midtukekamper. Vi er hakket hvassere enn dem, og vi dominerer i 2. omgang, sa Viking-kaptein Zlatko Tripic til TV 2.

Med seieren fikk Viking slått tilbake etter at de i midtuken ble stopp i NM med 2-4-tap mot Levanger.

I ligaen har Viking kun tapt for Bodø/Glimt denne sesongen. Stavanger-klubben står med tolv poeng etter syv kamper og er syv poeng bak serieleder Glimt. Det holder til en femteplass.

Foto: Annika Byrde / NTB

Godset måtte på sin side tåle sitt første hjemmetap i serien denne sesongen. Tidligere har de slått Rosenborg 1–0 og spilt 2–2 mot Kristiansund.

Drammenserne har ti poeng etter å ha gått på sitt tredje nederlag. Godset røk ut av cupen i midtuken etter 3–4 for Lillestrøm.

Godset gjester Fredrikstad i neste runde, mens Viking tar imot Lillestrøm. Fredrikstad scoret fire ganger mot KFUM Oslo søndag.

Read Entire Article