Rykter om «Bridgerton»-romanse

4 months ago 33


Bessie Carter. Foto: ANDREA RENAULT / AFP / NTB

Ifølge Daily Mail skal «Bridgerton»-skuespillerne Bessie Carter og Sam Phillips ha funnet tonen i virkeligheten.

  • Bilde av Maria Anna Beatrice Christiansen
onsdag 22. mai kl. 18:23

Den populære amerikanske Netflix-serien «Bridgerton» har nylig sluppet sesong 3, og i den forbindelse kommer romanseryktene.

Nå er det skuespillerne Bessie Carter (30) og Sam Phillips (39) som linkes sammen. De spiller henholdsvis Prudence Featherington og Lord Debling i «Bridgerton».

Ifølge Daily Mail skal romanseryktene ha oppstått etter at de har blitt observert sammen på flere eventer. Skuespillerne skal ha møttes under innspillingen av sesong tre av den populære serien.

Fotografert sammen

BERØMT: Det angivelige paret, her fotografert med Carters berømte foreldre. Foto: Doug Peters / Pa Photos / NTB

De to har blitt fotografert sammen ved flere anledninger, og på noen av bildene kan man se Bessie Carters berømte foreldre.

Carter er datter av Imelda Staunton, kjent fra blant annet «Harry Potter» og «The Crown», og Jim Carter, kjent fra «Downton Abbey».

Det eldste bildet av de to er fra mai 2023, skriver Daily Mail.

Populært rykte

Også på TikTok raser romanseryktene. Kjendismagasinet Seventeen sin TikTok-profil la ut en video om ryktene tirsdag. Videoen har i skrivende stund fått 4,9 millioner visninger og nærere 600.000 likerklikk.

Daily Mail skal ha kontaktet representanter for Carter og Philips, men har ikke lykkes med å få en kommentar fra stjernene.

Publisert: 22.05.24 kl. 18:23

Relaterte emner

Read Entire Article