Politiet åpner etterforskning etter Matthew Perrys død

4 months ago 55


ÅPNER ETTERFORSKNING: Politiet i Los Angeles åpner etterforskning etter Matthew Perrys død. Foto: Brian Ach / AP / NTB

Politiet i Los Angeles forsøker nå å finne ut hvor ketaminen som førte til «Friends»-skuespillerens overdose kom fra.

  • Bilde av Maria Anna Beatrice Christiansen
onsdag 22. mai kl. 15:49

Den 28. oktober i fjor ble skuespilleren, mest kjent fra serien Friends, funnet død i sitt eget boblebad. Han ble 54 år gammel.

Ifølge en obduksjonsrapport døde stjernen av en overdose med det smertestillende legemiddelet ketamin. Dødsfallet ble ifølge rapporten regnet som et uhell.

Nå bekrefter Los Angeles politiet (LAPD) til People, at de har startet etterforsking for å finne kilden til hvor ketaminen kom fra. Etterforskningen som startet i desember, skjer i samarbeid med narkotikamyndighetene DEA og inspektører fra U.S Postal Inspector.

Ifølge People er målet med etterforskningen å finne ut hvor den dødelige dosen kom fra. Flere personer er avhørt, men ingen er pågrepet så langt.

Ifølge obduksjonsrapporten fikk Perry ketamin som behandling for depresjon og angst i tiden før han døde. Nivåene i kroppen hans da han døde samsvarte imidlertid ikke med den behandlingen han mottok.

I selvbiografien «Friends, Lovers, And the Big Terrible Thing» var stjernen åpen om rusproblemene han strevde med i store deler av livet.

– Jeg ville vente med å dele til jeg var sikker på at jeg ikke lenger ville havne på den mørke siden igjen, sa Perry den gang.

Matthew Perry med Friends-stjernene. Foto: LEE CELANO / AFP / NTB

I et intervju med Variety i høst fortalte Jennifer Aniston at hun hadde kontakt med Perry samme dag som han døde.

– Han var glad. Han var frisk. Han hadde sluttet å røyke. Han jobbet med å komme i form. Han var lykkelig – det er alt jeg vet.

Videre sa hun:

– Jeg vil at folk skal vite at han virkelig var frisk, og ble friskere. Han var på en reise. Han jobbet så hardt. Han ble virkelig gitt en tøff en. Jeg savner ham sårt. Det gjør vi alle, sier Aniston videre.

Read Entire Article