Ødegaard herjet og oppmuntret fansen: – Vi skal jobbe for å vinne alt

4 months ago 32


(Arsenal – Everton 2–1) For andre år på rad misser Arsenal på oppløpet i Premier League-racet. Kaptein Martin Ødegaard (25) snakket umiddelbart foran fansen etter nedturen.

søndag 19. mai kl. 19:25

– Vi er alle litt skuffet nå. Vi har slåss så lenge for å vinne. Vi var så nærme, men jeg er så stolt av gutta, alle i klubben og supporterne. Jeg er stolt over fremgangen vår, sier Ødegaard.

Da det gjaldt som mest, sto Martin Ødegaard frem for Arsenal nok en gang.

Først serverte han Takehiro Tomiyasu som satte inn 1–1. Deretter vartet han opp med et nydelig forarbeid – og enda en målgivende pasning – da Kai Havertz sørget for 2–1.

Men det holdt «bare» til annenplass. Manchester City gjorde jobben på hjemmebane, der de vant 3–1 mot West Ham, og kan dermed feire sitt fjerde seriegull på rad.

Etterpå forsøkte Ødegaard å oppmuntre både medspillere og supporterne. Først gikk han rundt og klemte medspillerne. Deretter talte han til fansen på Emirates.

– Det er så stor forskjell siden jeg kom hit. Vi har forandret klubben. Jeg kan ikke vente med å komme tilbake etter ferien og gjøre dere enda gladere, sier Ødegaard.

– Vi er nærmere enn i fjor. Nå må vi bruke ferien godt og komme tilbake enda sterkere og mer sultne. Vi skal jobbe for å vinne alt, slår han fast.

Nordmannen avslutter med å takke fansen:

– Vi kan ikke dere nok for alt dere gjør. For støtten. Når vi spiller borte, føles det som vi er hjemme. Vi elsker dere så høyt, sier Ødegaard.

Read Entire Article