Ingen brudd for LSK-spiller Skogvold – utskrevet fra sykehuset

4 months ago 44


Lillestrøms Henrik Skogvold gikk hardt i bakken etter en luftduell med Sivert Heltne Nilsen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Lillestrøm-spiller Henrik Skogvold har ikke fått påvist noen brudd etter den stygge landingen og smerteskrikene mot Brann søndag.

mandag 13. mai kl. 21:56

Mandag kveld kommer LSKs fysiske trener Geir Kåsene med en oppdatering til TV 2.

– Henrik er hjemme igjen etter at han var på Ahus i går kveld og i dag. Han har vært i gode hender, og han er takknemlig for meget god oppfølging. Henrik har vært gjennom flere undersøkelser, og det er ikke konkludert med noen store skader. Altså ingen brudd. Han er kraftig forslått, og han kommer til å trenge noen rolige dager før opptreningen begynner, sier Kåsene til kanalen.

Skogvold traff gressmatta med nakken først etter en duell med Sivert Heltne Nilsen i søndagens eliteseriekamp på Åråsen. I etterkant måtte han hjelpes av banen i store smerter, før det bar til sykehus i ambulanse.

I en oppdatering på LSKs nettsider tidligere mandag kom trener Andreas Georgson med en rapport som situasjonen til Skogvold.

– Jeg fikk sjansen til å snakke med han på telefonen etter kampen. Han var ved godt mot, og han hadde ikke så vondt så lenge han lå stille. Det var godt å høre, sa LSK-treneren – og tilføyde:

– Han er et medmenneske og en person som er utrolig godt likt. Som alle andre er han en viktig del av gruppen vår.

Georgson ville ikke forskuttere utfallet av undersøkelsene av Skogvold.

– Det første ubehaget har sluppet taket etter jeg fikk snakket med han, så får vi se hva undersøkelser og røntgen viser, sa svensken.

Han la ikke skjul på at episoden satte en støkk i ham.

– Det var ubehagelig. Måten han går opp og deretter lander på, gjør at man tenker det verste, sa LSK-treneren.

I telefonsamtalen med treneren var Skogvoldmest opptatt av én ting:

– Henrik var mest redd for hvor lang tid han skulle bli borte fra fotballen, sier Georgson.

LSKs neste oppgave er 16. mai-kampen borte mot Viking. Deretter er Fredrikstad motstander på Åråsen 20. mai.

Read Entire Article