Hovland med i tetkampen før siste dag av storturnering

4 months ago 69


BITER SEG FAST: Viktor Hovland gikk en tredjerunde uten store feil og er på skuddhold til sin første major-seier. Foto: Adam Cairns / Reuters / NTB

Han har aldri vunnet en major-turnering, men før siste runde av PGA-mesterskapet har Viktor Hovland (26) gitt seg selv en gylden mulighet.

  • Bilde av Sander Hauan
søndag 19. mai kl. 00:39

Runde 3 pågår.

Oslo-gutten fullførte dag 3 med fem birdie - unngikk feil og boogie - og fikk senket sin totalscore til −13. Det gjør at 26-åringen befinner seg på en delt 2.-plass.

Opp til kompisen Collin Morikawa på førsteplass skiller det foreløpig kun ett slag.

26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant PGA-sluttspillet. Han har blant annet stått over flere turneringer.

Hovland ble nummer to i fjorårets utgave av PGA-mesterskapet. Det er også hans beste resultat i en major-turnering. I april klarte han ikke cutten i årets første major, The Masters.

Vinneren av PGA-mesterskapet får med seg i overkant av 33 millioner kroner.

Irske Shane Lowry gikk dagens beste runde - med en råsterk score på 62 slag over de 18 hullene i Kentucky - og gikk fra en totalscore på −4 til −13.

Det er delt runderekord i en majorturnering sammen med Schauffele (U.S. Open i 2023) , Rickie Fowler (U.S. Open i 2023) og Branden Grace (The Open i 2017)

Rundens kanskje vakreste slag sto Justin Thomas for:

Publisert: 19.05.24 kl. 00:39

Relaterte emner

Read Entire Article