Hodemist og drømmemål i Brann-seier: – Kan komme til å bli husket i årevis

4 months ago 38


Saken oppdateres!

Sivert Heltne Nilsen sendte Brann i føringen på bortebane, før Joachim Soltvedt økte ledelsen med et drømmeskudd.

– Den var drøy. Det er en sjelden ferdighet å ha en så ekstrem venstrefot. Det er en som kan komme til å bli husket i årevis for den foten. Bang sier det hver gang, sa TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller om scoringen til Soltvedt.

Men kort tid etter 2-0-scoringen til Soltvedt taklet Brann-spiller Emil Kornvig LSK-spiller Ruben Gabrielsen.

Da stormet LSK-stopper Martin Ove Roseth bort, dyttet ned Kornvig, og pådro seg dermed sitt andre gule kort for kampen – og måtte forlate banen.

– Det handler om å holde hodet kaldt når det koker. Det føles nok veldig unødvendig å kaste bort muligheten til å komme tilbake i denne kampen for Lillestrøm, sier Stamsø Møller om Garnås' røde kort.

Flere mål ble det ikke og Brann tok seieren.

– Det var veldig deilig. Nå har jeg vært ute av laget noen kamper, og kommer inn her i pausen og får en målgivende og et fint mål. Det var veldig deilig, sier Soltvedt til TV 2 og fortsetter;

– Jeg hadde vondt i høyreleggen, så derfor måtte venstrefoten også sitte litt på benken. Jeg har ikke noe godt svar. Helt siden jeg var bitteliten har jeg hatt et voldsomt tilslag på ballen. Kanskje det er medfødt, sier han videre.

Målløs omgang

Brann hadde flere store sjanser i første omgang, men det ble med forsøkene. Lillestrøm, på side, satte ballen i mål før pause, men målet ble annullert for offside. Noe som skapte frustrasjon hos Lillestrøm-spillerne.

Lagene gikk likevel til pause etter en målløs omdang. Men i andre fortsatte Brann dominansen og endelig fikk de uttelling for forsøkene da Sivert Heltne Nilsen satte kampens første mål.

Publisert 12.05.2024, kl. 21.08 Oppdatert 12.05.2024, kl. 21.14

Read Entire Article