Haaland skal bli pappa: – Topper at han tok målrekorden

4 hours ago 5


Nyheten slapp han selv på sosiale medier kort tid etter at han tok scoringsrekorden på landslaget foran et fullsatt Ullevaal.

Der la han ut et bilde av seg selv med ball under drakta og tommel i munnen, sammen med en baby-emoji og en «soon»-emoji.

Erling Braut Haaland annonserer at han skal bli far

Foto: Skjermdump, Twitter (@ErlingHaaland)

– Det er veldig mye farsroller på landslaget nå. Det er bra for rekrutteringen i norsk fotball dette. Landslagssjefen om 25 år går en lys fremtid i møte, enten det er den ene eller andre veien, sier Ståle Solbakken på en pressekonferanse etter kampen – og babynyheten.

Haaland er nemlig ikke alene om å være vordende far. I august avslørte også Martin Ødegaard at han og Helene Spilling skal bli foreldre:

– Holdt det skjult

For lagkameratene var dette en gledelig nyhet etter en allerede oppløftende kveld på Ullevaal.

– Det var selvfølgelig veldig gøy for ham, familien og dama. Virkelig en artig nyhet. Det blir en ny epoke i livet hans. To mål i dag og rekord og i tillegg den nyheten der, så det er fantastisk, sier Leo Østigård til NRK.

De fikk vite det samtidig med resten av verden – via Instagram.

– Vi fikk vite det nå, vi også. Han holdt det skjult inntil nå. Vi gratulerte ham i garderoben for 15 minutter siden. Det er selvfølgelig veldig gøy. En fantastisk dag for ham, sier Morten Thorsby til NRK.

 Norge - Slovenia

BALL OG BABY: Haaland hadde mye å gratuleres for etter denne torsdagskvelden i oktober.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

– Vi ser bare en post på Instagram der som ikke er så vanskelig å tolke. Det er en sinnssyk nyhet, det topper vel det at han tok målrekorden. Det var selvfølgelig bra stemning. En gladnyhet. En enorm gladnyhet. Alle var glade på hans vegne, sier Andreas Hanche-Olsen til NRK.

Dermed ble det feiring av både det ene og det andre i garderoben.

– Erling lå på massasjebenken, så da ble det gratulasjoner der. Men fin måte å gjøre det på det. Da fikk alle vite det samtidig. Helt greit det. Erling var veldig glad, selvfølgelig. En veldig stor dag for ham, både å ta rekord og at han skal bli far. Han er en glad mann, sier Thorsby.

– Han blir fin i den rollen

Selv om de fleste lagkameratene fikk overraskelsen igjennom Instagram, var det likevel noen som hadde fått nyss i babynyheten.

Trening med herrelandslaget i fotball

VISST LENGE: Berge og Haaland er gode venner både på og utenfor landslaget.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

– Det jeg har visst i evig tid, så jeg er veldig, veldig glad på hans vegne. Jeg er veldig nær ham, og jeg gleder meg stort på deres vegne. Jeg har bodd med ham i sommer og det har vært veldig fint å vite at han skal bli det (far), sammen med sin partner Isabel, sier Berge til NRK.

– Jeg er veldig glad på deres vegne og gleder meg til å følge deres reise som foreldre. De betyr mye for meg og mine, og ja, det kommer bare til å gjøre ham godt. Han blir fin i den rollen.

Solbakken om farsrollen: – Det gjelder òg superstjerner

Solbakken utdypet på pressekonferansen etter kampen hvordan han tror det vil påvirke Haaland og Ødegaard at de skal bli fedre.

– Det tror jeg bare er bra. Det tror jeg faktisk er veldig bra. Det å få noe annet å tenke på når du kommer hjem, og kanskje det er noe som er enda viktigere enn det å slå gode pasninger og score mål, sier Solbakken.

 Norge - Slovenia

SUPERSTJERNE-PAPPAER: Solbakken tror Haaland og Ødegaard har godt av å bli fedre.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

– Det tror jeg alle som har blitt foreldre, kan skrive under på. Det gjelder òg superstjerner. Som man sikkert kan kalle dem. At foreldrerollen blir det viktigste for dem.

– Thorsby sa nå at han fortalte i garderoben for et kvarter siden første gang. Hørte du det? Hva tenkte du da?

– Jeg tenker at jeg skal prøve å distansere meg litt fra de Se og Hør-greiene der.

Prøver seg på utrolig dødserekord 00:48

Publisert 10.10.2024, kl. 23.25 Oppdatert 11.10.2024, kl. 00.49

Read Entire Article