Gwen Stefani om rykter: – Vi vet hva som er sant

5 months ago 71


Gwen Stefani (54) snakker ut i nytt bladintervju.

STJERNEPAR: Blake Shelton og Gwen Stefani på hennes Walk of Fame-feiring i Hollywood i fjor. Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP / NTB
  • Bilde av Catherine Gonsholt Ighanian
onsdag 10. april kl. 08:04

Popstjernen tar via magasinet Nylon et oppgjør med alle som sprer rykter om ekteskapet til henne og countrystjernen Blake Shelton (47).

– For en uke siden handlet det igjen om at vi skulle skille oss eller noe. Det er bare løgner. Sannheten er sannheten, og vi vet hva som er sant, sier Stefani.

Samtidig forsikrer hun at uansett hva folk sier, så lar hun det ikke gå inn på seg.

– Når man elsker noen og har felles verdier, så kan ingen knekke oss. De kan si hva de vil om forholdet vårt. Negativitet fra andre kan aldri påvirke meg.

SEREMONI: Blake Shelton og Gwen Stefani på hennes Walk of Fame-feiring i oktober i fjor. Foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / Pa Photos / NTB

Stefani og Shelton ga nylig ut låten «Purple Irises» sammen. Sangen handler om kjærlighet og frykten for å bli forlatt.

Stefani innrømmer at hun viser sårbarhet ved å dele en så personlig låt.

– Jeg skrev den for Blake og meg, og ingen andre.

Det er ikke første gang No Doubt-vokalisten synger duett med sin kjære.

Hun forteller at de første gang hørte den ferdige lydmiksen sammen i bilen, fordi de ikke hadde gode nok høyttalere hjemme. De ble sittende i bilen i en time, mens de lo og hørte på verket sitt – om og om igjen.

Les også: Blake Shelton om Gwen Stefani: – Ikke tilfeldig at vi møttes

Stefani og Shelton forlovet seg i 2020 og giftet seg året etter.

Paret to møttes for ni år siden, som dommerkolleger i «The Voice». Han var da nyskilt fra countrystjernen Miranda Lambert (40), mens hun hadde brutt med musikerektemannen Gavin Rossdale (58).

For Shelton er dette ekteskap nummer tre.

Stefani gjør for øvrig comeback med No Doubt på Coachella-festivalen til helgen. Det blir første gang på ni år at gruppen opptrer sammen.

Read Entire Article