Fredag 3. mai: Dette skjedde i natt

5 months ago 32


fredag 3. mai kl. 06:20
  • En mann i 30-årene ble alvorlig skadet etter en voldshendelse på Torshov i Oslo, hvor han trolig ble slått og sparket. Politiet har pågrepet en mann i 20-årene. De trodde tidlig at offeret ble påkjørt, men mistanken er svekket etter etterforskning.
  • Etter en væpnet aksjon på Bjørkelangen i Akershus, ble en mann pågrepet for å ha truet politiet med skytevåpen. Ingen skudd ble avfyrt, og politiet har sikret et våpen fra mannens bolig.
  • Israelske myndigheter har bekreftet dødsfallet til Dror Or, en 49-årig mann som ble tatt som gissel av Hamas. Or var en av de antatte 35 døde blant de 129 gjenværende gislene på Gazastripen, og hans kone ble drept i et Hamas-angrep i oktober som utløste krigen der rundt 35.000 mennesker har dødd.
  • Norges Fotballforbund (NFF) opplevde en økning i lønnskostnader på 44 millioner kroner i 2023, noe som representerer en 22 prosent økning fra året før. Generalsekretær Karl-Petter Løken understreker viktigheten av å balansere nødvendig antall ansatte og god fotballutvikling, og NFF har et bevisst forhold til hvordan pengene brukes.

Les også

Read Entire Article