Flere slutter i Toppfotball Kvinner

4 months ago 29


SLUTTER: Lene Mykjåland (t.v) og Steinar Nilsen er ferdige i Toppfotball Kvinner. Daglig leder Hege Jørgensen til høyre. Foto: Toppfotball Kvinner

Det skal samtidig være levert varsel mot daglig leder Hege Jørgensen.

fredag 24. mai kl. 15:03

Kortversjonen

  • Flere ansatte har den siste tiden sluttet i Toppfotball Kvinner
  • Samtidig skal det ha vært levert et varsel mot daglig leder Hege Jørgensen som går på hennes lederstil
  • Jørgensen er sykmeldt og kan ikke kommentere saken. Styreleder Jan Erik Fåne vil heller ikke kommentere opplysningene.

Det skal handle om Jørgensens lederstil, ifølge VGs opplysninger. Styreleder Jan Erik Fåne ønsker ikke å kommentere opplysningene.

– Nei, vi kommenterer selvsagt ikke på interne forhold som angår ansatte, skriver Fåne i en SMS til VG.

VG har vært i kontakt med Jørgensen. Hun opplyser om at hun er sykmeldt og ikke har anledning til å kommentere saken. Hun viser til styreleder for ytterligere kommentarer.

Toppfotball Kvinner er interesseorganisasjonen for fotballklubbene som spiller i Toppserien og 1. divisjon.

Steinar Nilsen er ferdig som sportssjef rundt ett år etter at han ble engasjert. I en pressemelding har Nilsen tidligere uttalt at han gir seg av familiære årsaker.

Tidligere landslagsprofil Lene Mykjåland bekrefter at hun har sagt opp stillingen som medie- og kommunikasjonssjef, som hun ble ansatt i for bare ti måneder siden.

Verken Mykjåland eller Nilsen ønsker å uttale seg til VG, utover at de bekrefter at de er ferdige i organisasjonen.

Etter det VG kjenner til, er ytterligere to ansatte på vei ut. Ingen av disse ønsker heller å uttale seg til VG. Organisasjonen har totalt hatt syv ansatte og fire er nå på vei ut av dørene. En av disse var i et vikariat.

Jørgensen har vært sykmeldt en periode. 51-åringen har ledet Toppfotball Kvinner siden 2017. De siste årene har organisasjonen vokst og jobbet frem stadig flere nye sponsoravtaler. Samtidig har det også blitt flere ansatte.

Jørgensen har tidligere vært daglig leder i toppserieklubben Kolbotn.

Read Entire Article