Vinicius-hattrick i supercup-finalen mot Barcelona

Den spanske superfinalen mellom de spanske gigantene Real Madrid og Barcelona inneholdt det meste. Real Madrids brasilianske duo Vinicius Junior og Rodrygo bø opp til dans og herjet tidvis med forsvaret til Barcelona. Sammen scoret de alle Real Madrids mål i den mildt sagt overlegne seieren. Etter en drøy halvtime ledet de kongehvite 3-1, alle fra Vinicius Junior. Katalanernes polske storscorer Robert Lewandowskis redusering etter 30 minutter og ga kampen ny spenning, en spenning Vinicius tok livet av bare minutter senere. Til slutt ble stillinga 4-1 tl Real Madrid, og dermed tok de sin 13. superfinale-tittel. Superfinalen spilles i Saudi-Arabia fordi det spanske fotballforbundet tilbake i 2019 undertegnet en avtale med Saudi-Arabia om at finalen i turneringen skal spilles i golfstaten. Avtalen ble fornyet med ti nye år i 2021.

Jan 15, 2024 - 01:00