Manchester United-tap etter kontroversiell VAR-avgjørelse: – Den er rar

Manchester United tapte 1–2 borte mot West Ham i Premier League søndag. Bortelaget hadde utallige muligheter, men drøye kvartet før slutt sendte Crysencio Summerville West Ham opp i 1–0. Casemiro og Manchester United svarte med 1–1 syv minutter senere. Men like før slutt var det kontakt mellom United-stopper Matthijs de Ligt og West Ham-spiss Danny Ings. Etter en flere minutter lang VAR-sjekk besluttet dommer til slutt at det var straffespark. Viaplays ekspert var uenig. – Jeg sliter med å se at den er «clear and obvious». Jeg synes den er rar, sa Viaplay-ekspert Lars Tjærnås. – Jeg kan ikke skjønne overhodet at det den situasjonen blir vurdert. For meg skal dette ikke være straffe, sa Viaplay-ekspert Nils Johan Semb etter kampen. Jarrod Bowen var sikker fra merket, og sørget for 2–1 og seier til West Ham. Manchester United ligger på 14. plass med elleve poeng etter ni kamper. West Ham er på plassen over med like mange poeng, foran på målforskjell.

Oct 27, 2024 - 17:30