Liverpool slått ut av Europa tross drømmestart

Liverpool trengte et mirakel, men det ble bare 1-0-seier borte mot Atalanta. Den italienske klubben er klare for semifinale, mens Jürgen Klopps europaeventyr med Liverpool endte i Europaligaens kvartfinale. Etter 0-3-tapet hjemme på Anfield forrige uke, var det er fryktelig utgangspunkt Liverpool reiste til Bergamo med. Der fikk de akkurat den starten de trengte, da Trent Alexander-Arnold skaffet straffe etter fem minutter. Mohamed Salah var sikker og scoret kveldens første. Liverpool hadde fortsatt godt over 80 minutter til på å hente opp ledelsen til Atalanta, men tiden gikk og de store sjansene uteble. Flere mål ble det ikke, og Atalanta vant dermed 3-1 sammenlagt.

Apr 18, 2024 - 23:00