Gregersen-scoring da Atlanta fikset Inter Miami-møte

Stian Gregersen sendte Atlanta opp i 2-0 over Montreal i MLS-sluttspillet tirsdag, men nordmannens lag måtte ut i straffesparkkonkurranse for å gå videre. Brooks Lennong og Gregersen sørget for at Atlanta ledet med to mål til pause. Like før hvilen raget nordmannen høyest i feltet og stanget ballen i nettet. På det tidspunktet så det noenlunde komfortabelt ut for Gregersens lag, men i annen omgang utlignet Montreal etter to mål av Josef Martinez. Det siste kom i siste ordinære spilleminutt og sørget for straffesparkkonkurranse. Atlanta-keeper Brad Guzan stoppet der Tom Pearces avslutning, og da alle andre straffer gikk i mål, kunne Atlanta juble for seier. I første ordinære runde av sluttspillet venter ingen ringere enn Lionel Messis Inter Miami. Florida-laget var best i grunnspillet og er toppseedet inn i sluttspillet. Gregersen og Atlanta starter med bortekamp fredag. Det spilles best av tre kamper i første runde, mens resten av rundene avvikles med én kamp. (NTB)

Oct 23, 2024 - 10:00