Egersund vendte til seier – Mjøndalen-kapteinen med drømmemål til ingen nytte

Kaptein Joackim Solberg leverte en kandidat til sesongens scoring med en scoring fra nærmere 60 meter, men nedrykkstruede Mjøndalen måtte til slutt se seg slått 1-3 borte mot Egersund lørdag. Ser man nærmere på reglene skulle likevel ikke scoringen blitt stående. Solberg sparket ballen i mål direkte fra dommerens dropp, men ifølge reglene må ballen innom to andre spillere før man kan score etter dropp. Tidligere i oppgjøret forårsaket Solberg straffespark til Egersund, men Jack Lahne misbrukte muligheten for hjemmelaget. Det så lenge ut til å bli kostbart, men etter pause reiste de gulkledde seg med tre scoringer. Adrian Bergersen stanget inn 1-1 etter 69 minutter, før Joachim Holtan sendte laget i ledelsen etter 81 minutter. På overtid sendte Mjøndalens Sivert Øverby ballen i eget nett på klønete vis. Resultatet gjør at Egersund ligger godt an til å sikre en av kvalifiseringsplassene til Eliteserien, mens Mjøndalen ligger nest sist i 1. divisjon. (NTB)

Oct 26, 2024 - 21:30