Seieren glapp for Viking etter ellevilt overtidsdrama

5 months ago 44

(Odd – Viking 3–3) Viking blir stående med kun én seier på fem kamper i Eliteserien.

• Bilde av Mats Arntzen
søndag 28. april kl. 21:15

Zlatko Tripic trodde han ble den store helten på overtid, men så vartet Mikael Norø Ingebrigtsen opp med en perlescoring – kort tid etter at Odd hadde blitt redusert til ti spillere.

Da hadde Viking nettopp fullført en vanvittig snuoperasjon. Stavanger-laget lå under helt til det var fem minutter igjen av ordinær tid, men scoret to ganger i sluttminuttene.

Først satte innbytter Peter Christiansen inn utligningsmålet etter en liten kanonade mot Odd-målet.

Og drøyt tre minutter på overtid satte Zlatko Tripic inn det han trodde var seiersmålet for Viking.

Lars-Jørgen Salvesen gjorde et godt forarbeid og serverte ballen foran mål, før Viking-kapteinen satte ballen i mål.

Men i kampens 96. minutt dro altså Ingebrigtsen opp med et vanvittig skudd.

Viking tok ledelsen i kampen ved Harald Nilsen Tangen, men Odd-spiller Tobias Svendsen scoret to ganger i løpet av fem minutter og snudde kampen.