Liverpool med etterlengtet opptur mot Fulham - holder liv i titteldrømmen

5 months ago 50

(Fulham - Liverpool 1–3) To perlescoringer og en litt heldig fulltreffer sørger for at Liverpool holder følge med Arsenal og Manchester City i tittelracet.

• Bilde av Sander Hauan
søndag 21. april kl. 19:30

Etter en uke med exit i Europa League og 0–1 tap hjemme mot Crystal Palace trengte Liverpool sårt en opptur mot Fulham.

Førstemann til å levere for de røde var visekaptein Trent Alexander-Arnold. Høyrebacken tok sats og sendte et frispark direkte opp i vinkelen fra 20 meter.

A FOR ALEXANDER-ARNOLD: Trent Alexander-Arnold gir kameraet beskjed om hvem som satte 1–0. Foto: Isabel Infantes / Reuters / NTB

Fulham slo tilbake like før pause da Timothy Castagne utlignet, men etter hvilen fikk Liverpool dreis på sakene:

Ryan Gravenberch sendte gjestene tilbake i ledelsen med sin første ligascoring - et vakkert langskudd som ble bøyd bort i det høyre hjørnet.

Diogo Jota har vært savnet i sitt skadefravær, og i sin første ligakamp fra start siden februar viste portugiseren hvorfor:

Etter å ha skaffet frisparket som førte til 1–0 ble han spilt alene med Fulham-keeper Bernd Leno tyve minutter før slutt. Målsnikens fikk all verdens kraft på avslutningen, men svakt keeperspill fra Leno sørget for at ballen kunne trille rolig inn til 3–1.

IKKE NOK: Bernd Leno får hånden på ballen - men klarer ikke å stoppe 3–1 fra Diogo Jota. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Seieren gjør at Liverpool er á poeng med Arsenal når fem kamper gjenstår, men bak «The Gunners» på målforskjell.

Manchester City er ett poeng bak tetduoen, men har en kamp til gode.

Onsdag venter erkerivalen Everton for Liverpool - i det som blir Jürgen Klopps siste Merseyside-derby som Liverpool-sjef.

Torsdag røk Liverpool ut i kvartfinalen av Europa League etter 1–3 sammenlagt mot Atalanta: