Høy temperatur i toppoppgjøret – Dæhli ut med skade etter fire minutter

5 months ago 39

(Bodø/Glimt-Molde 1–1) Mats Møller Dæhli fikk Røkke-hjelp for å rekke kampen mot Bodø/Glimt. Gleden ble kortvarig for midtbanespilleren.

• Bilde av Steffen Stenersen
Rapporterer fra Bodø søndag 21. april kl. 21:14

Nino Zugelj sendte Glimt i ledelsen før Kristian Eriksen utlignet i den andre omgangen. Slik delte Glimt og Molde poengene.

En liten opptur for Molde etter starten de fikk på kampen.

Mats Møller Dæhli og hans samboer venter barn i disse dager og fikk dermed hjelp av Kjell Inge Røkke til et privatfly som gikk nordover søndag formiddag, som TV 2 meldte tidligere søndag.

– Vi valgte ikke å reise i går for det hadde blitt for stressende. Jeg har spurt Sofie mange ganger og så fikk vi denne muligheten og da tok vi den. Det er litt risky, men det ser ut til å gå fint, sier Dæhli til kanalen.

Den tidligere tysklandsproffen startet kampen, men allerede etter fire minutter var det slutt. Det som virket som en strekk i låret gjorde at Dæhli ikke kunne fortsette.

– Han sitter nesten å griner, kommenterte TV 2s Jesper Mathisen til bildene av en frustrert Molde-spiller som måtte innse at det ikke gikk mer.

– I frispillingsfasen er Mats Møller Dæhli rett og slett umulig å erstatte, sier Mathisen.

Alwande Roaldsøy tok Møller Dæhlis plass, akkurat tidsnok til å være med på at Nino Zugelj sendte hjemmelaget i ledelsen.

Molde hadde ingenting å by på og hadde ikke et eneste skudd i retning Glimt mål i den første omgangen.

Det startet heller ikke så mye bedre i den andre, men hjemmelaget ble tatt på sengen ti minutter inn i omgangen. På et hjørnespark sto hele Glimt med hendene på hoften. Kristian Eriksen fikk avslutte fritt og Kristoffer Haugen pirket inn ballen på bakerste.

Det var høy temperatur gjennom hele kampen. Molde-spillerne irriterte på seg Glimt-fansen med noen etterslengere, men ingen av lagene klarte å skape de helt store sjansene.

På overtid var kampen store spiller Albert Grønbæk svært nære på å avgjøre for Glimt, men Mathias Fjørtoft Løvik reddet ballen på streken.