Harry og Meghan avslører detaljer om nye Netflix-serier

5 months ago 41


Prins Harry og Hertuginne Meghan på scenen i forbindelse med en konsert i New York i 2021. Foto: Caitlin Ochs / Reuters / NTB

Matlaging, hagearbeid og polo.

  • Bilde av Ingrid Hovda Storaas
fredag 12. april kl. 03:58

Det er ingrediensene i to nye Netflix-serier fra prins Harry og hertuginne Meghan, som var skuespiller før hun giftet seg med den britiske prinsen i 2018.

Det skriver ABC News.

Paret inngikk for første gang en avtale med strømmegiganten etter at de trakk seg tilbake fra sine sentrale roller i den britiske kongefamilien i 2020.

Siden den gang har Harry og Meghan sluppet tre serier, inkludert dokumentarserien «Harry & Meghan».

En talsperson for prins Harry og hertuginne Meghan sier til ABC News at Meghan skal være produsent for en TV-serie som «feirer gleden med matlaging og hagearbeid, i tillegg til det å ta imot besøk og vennskap».

Les også: Harry og Meghan tilbake på nett – får reaksjoner

– Meghans nye serie er i den tidlige produksjonsfasen, og en tittel og premieredato vil bli annonsert i løpet av de kommende månedene, sier talspersonen.

Den andre serien skal dreie seg om prins Harrys lidenskap for polosporten.

I serien, som heller ikke har fått en tittel ennå, loves det at seerne skal få «uhindret tilgang til den profesjonelle poloverdenen».

– Selv om sporten hovedsakelig er kjent for sitt estetiske og sosiale miljø, vil serien vise frem lidenskapen i sporten. Den vil fange det som kreves for å konkurrere på toppnivå, sier talspersonen.

Serien ble for det meste spilt inn under U.S. Open Polo Championship i Wellington, Florida, skriver ABC.

Read Entire Article