Deadline: Heather Locklear gjør «Melrose Place»-comeback

5 months ago 32


Heather Locklear (62) er angivelig klar for en nylansering av 90-tallsklassikeren.

TV-VETERAN: Heather Locklear, her på en premiere i 2016. Foto: © Tammie Arroyo / AFF-USA.COM / Pa Photos / NTB
  • Bilde av Catherine Gonsholt Ighanian
torsdag 11. april kl. 08:47

Det er Deadline som melder at TV-stjernen, også kjent fra «Dynastiet», «Two and a Half Men» og en rekke andre serier og filmer, har takket ja til å gjøre reprise som Amanda Woodward i en ny «Melrose Place».

Hun får selskap av sine tidligere kolleger Laura Leighton (55), som spilte Sydney, – og Daphne Zuniga (61), som fylte rollen som Jo Reynolds, skriver nettstedet.

CBS er angivelig i disse dager i forhandlinger med en rekke strømmekanaler.

Lauren Gussis står for manus og handlingen i den nye serien utspiller seg naturlig nok mange år senere enn originalen. Stjernene trer inn i sine gamle roller.

Ingen av de involverte har kommentert nyheten, men kilder opplyser til Deadline at nylanseringen tar utgangspunkt i at en av de andre populære rollefigurene dør, og dermed sørger for gjenforening med flere av de andre.

Hva tenker du?Er du spent på nye «Melrose Place»?aJa, jeg elsket den serienbNei, den gidder jeg ikke secHva er «Melrose Place»?

Locklear spilte den aller mest sentrale rollen i originalen – i alle syv sesongene. 62-åringen har hatt en rekke roller siden, vel å merke uten samme opptur.

De siste årene har skuespilleren skapt flest overskrifter på grunn av turbulens på privaten, i form av rettssaker og kollapser.

1998: «Melrose Place» feiret 200 episoder med kake. Foto: JEFF KRAVITZ / AP / NTB

«Melrose Place» ble sendt fra 1992 til 1999 og var en spin-off serie av «Beverly Hills 90210». Serien opplevde også stor suksess i Norge.

I 2008 fortalte skuespiller Lisa Rinna, som spilte Taylor McBride i serien, at hun drømte om comeback. Om hun og andre kjenninger enn de nevnte dukker opp, er uvisst.

I 2009 kom det en «ny Melrose Place», med noen få av de gamle stjernene. Serien fikk imidlertid ikke like stor suksess som den originale, og ble tatt av skjermen ett år senere.

Flere underholdningsnyheter på VGTV:

Read Entire Article