Vipers-krisen fortsetter: Tapte mot Storhamar i cupen

Konkurstruede Vipers spilte onsdag sin første kamp etter at det ble kjent at de trenger 25 millioner kroner innen fredag for å kunne overleve. – Vi som klubb har gitt laget en altfor tung ryggsekk. Vi har vært med på å gjøre oppladningen vanskelig. Det er jo bare til å si «virkelig beklager», sa styreleder i Vipers, Peter Gitmark til TV 2 før kampen. I NM-kvartfinalen borte mot Storhamar fikk de også en dårlig start. Storhamar ledet 4-0 tidlig og videre 12-5 etter 20 minutter. Vipers spiste seg inn i kampen og var kun tre mål bak til pause, på stillingen 13-10 til Storhamar. I den andre omgangen utlignet Vipers raskt til 13-13 og lagene fulgte hverandre opp til 17-17. Så var det igjen Storhamar som dro ifra og hadde full kontroll. Vipers fikk redusert mot slutten, men det endte 27-25 til Storhamar. – Det har vært veldig trist. Hele situasjonen er vanskelig. Man tenker på det hele tiden og så tenker man at man skal komme hit og spille uanfektet. Jeg kjenner at det nesten er for mye å be om, sier Vipers-spiller Silje Waade til TV 2 om hvordan de har opplevd konkurstrusselen. Storhamar slo også Vipers 29-28 i serieåpningen 31. august i år. Da var det første gang på fire og et halvt år at Vipers tapte en kamp mot en norsk motstander.

Oct 16, 2024 - 20:30