Barcelona ydmyket Real Madrid i El Clásico

Barcelona kunne til slutt juble for 4-0-seier i Madrids storstue i det som var sesongens første El Clásico. På to minutter og 20 sekunder scoret Lewandowski to ganger. Først med innsiden fra 17 meter, deretter på en lekker heading. Så skulle vidunderbarnet Lamine Yamal få sitt første mål i El Clásico da han hamret inn 3-0 med høyrefoten. Raphinha gjorde ydmykelsen komplett med en chip over Andrij Lunin. Kampen svingte fram og tilbake, og begge lag fikk voldsomt med rom. Oppgjøret sørget for enorm underholdningsverdi hele veien, til tross for at det var målløst til pause. Mbappé fikk ballen i nettet to ganger, men ved begge tilfeller var han i offside. Franskmannen gikk i offside åtte ganger. Lewandowski så ut til å få sitt hattrick, men sendte ballen i stolpen på nærmest åpent mål. Barcelona topper La Liga seks poeng foran Real Madrid etter elleve spilte kamper. (NTB)

Oct 27, 2024 - 00:30