Janet Jackson: Avslører bukse-glipp foran den britiske dronningen

3 weeks ago 8


 Evan Agostini / AP / NTBBUKSE-GLIPP: Da buksen til Janet Jackson revnet under et show, trosset hun koreografien for å unngå å blotte seg for den britiske dronningen. Foto: Evan Agostini / AP / NTB

Det ble en pinlig affære for artisten da buksen revnet «der solen aldri skinner» – under en opptreden for selveste dronning Elizabeth.

fredag 13. september kl. 08:11

Janet Jackson (58), forteller i et intervju med Britiske Vogue om en episode som fant sted på 90-tallet, da hun opptrådte for den nå avdøde dronning Elizabeth II av Storbritannia.

Den amerikanske sangeren forteller om den pinlige situasjonen som oppsto da hun fikk en sprekk midt i «sprekken»:

– Da jeg satte meg ned på huk, revnet buksen min rett og slett i rumpesprekken. Jeg kunne ikke tro at det skjedde, sier hun til motemagasinet, da hun får gjensyn med antrekket hun hadde på seg under «Walk of fame»-seremonien sin.

 Yui Mok / Pa Photos / NTBDRONNINGEN: Elizabeth II var dronning av Storbritannia og Det britiske samveldet i 70 år – fra 1952 til 2022. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB

Hun forteller videre at hun kjente luft «der bak», og skjønte hva som hadde skjedd.

Etter det var hun ekstremt forsiktig med å ikke snu ryggen til dronning Elizabeth, og trosset koreografien, i frykt for at hun skulle få se noe hun ikke burde se.

Det sies at solen aldri gikk ned i det britiske imperiet. Men et sted dronningen sannsynligvis ikke hadde forventet å se solen skinne, var nok «der sola aldri skinner» – i dette tilfellet Janet Jacksons rumpesprekk.

– Jeg bare fortsatte å vende ansiktet fremover, sier Jackson.

 Stuart Ramson / AP / NTBPÅ SCENEN: Janet Jackson under en opptreden i 2004. Foto: Stuart Ramson / AP / NTB

Episoden fant sted da artisten opptrådte med sangen «Rhythm Nation». Antrekket var helsvart, og inspirert av Ray Bradburys bok Fahrenheit 451.

Bekledningen besto av en skjorte med høy hals og sølvplater, designet av Bill Whitten, som også designet flere av Michael Jacksons mest ikoniske antrekk.

Publisert: 13.09.24 kl. 08:11

Relaterte emner

Read Entire Article