Onsdag 18. september: Dette har skjedd i natt

3 weeks ago 16



onsdag 18. september kl. 05:55
 Hussein Malla / AP / NTB Foto: Hussein Malla / AP / NTB
  • Ifølge New York Times og flere andre medier, skal Israel ha stått bak  operasjonen mot Hizbollah ved å plassere eksplosiver i personsøkere de hadde fått sendt fra Taiwan. Ni personer døde og over 2800 ble skadet etter eksplosjonene. Israel har ikke kommentert anklagene.
  • To busser ble beskutt i Fyllingsdalen i Bergen natt. Ingen personer ble skadet, men sideruter på begge bussene ble knust. Politiet har ingen mistenkte så langt.
  • Nord-Korea har avfyrt flere kortdistanse ballistiske missiler som landet i havet. Utskytingen skjer kort tid etter at de viste frem et nytt urananrikningsanlegg. Sør-Korea og Japan forsterker overvåkningen og samarbeider med USA om sikkerhetssituasjonen.
  • Etter det som kan ha vært et attentatforsøk mot Donald Trump på en golfbane i Florida, har den tidligere presidenten blitt informert om at sikkerhetsopplegget rundt ham må styrkes hvis han fortsetter å spille golf som før.
  • Det brant i natt i en blokk med rekkehusleiligheter i Moss sentrum. Alle beboere skal være gjort rede for, og flere leiligheter er evakuert. Brannvesenet jobbet i morgentimene med å få kontroll på brannen.
  • Sommeren gjør et comeback i Sør-Norge med forventninger om temperaturer over 20 grader onsdag og torsdag. I Nord-Norge derimot, forventes regn og sterk kuling til liten storm.
  • Senator Mitt Romney uttrykker bekymring for at Donald Trump vil bestride valgresultatet hvis han taper, noe som kan føre til voldelige utbrudd lik de som skjedde 6. januar 2020. Han og andre politikere frykter en gjentagelse av kaoset hvis valget avgjøres med liten margin. Les mer om Romneys uttalelser og frykten for vold her.

Relaterte emner

Read Entire Article