Julebord på Kaffistova: Ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og god stemning, midt i byen

2 hours ago 3



Vil du ha ekte norsk julebord? Kaffistova, midt i Oslo sentrum, serverer vellaget tradisjonsmat i sjarmerende omgivelser. Sikre deg en utforglemmelig førjulskveld på Kaffistova.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Kortversjonen

I over hundre år har den tradisjonsrike restauranten Kaffistova servert norsk tradisjonsmat av ypperste kvalitet. Ved å legge julebordet med venner eller kolleger til restaurantens trivelige lokaler, får dere ikke bare god mat og god drikke, men også lune omgivelser midt i Oslo sentrum.

Restaurantsjef Sebastian Lunde ønsker velkommen til Kaffistova.

Restaurantsjef Sebastian Lunde ønsker velkommen til Kaffistova.

– Hos oss får gjestene alt som hører julebordet til. Vi serverer vellaget tradisjonsmat og legger til rette for en trivelig fest for alle. Vi har alle rettigheter. I underetasjen ligger Kjellerstova som ble pusset opp i 2023. Denne byr på et koselig miljø for opp til 50 personer, sier restaurantsjef Sebastian Lunde.

Både julebord og julelunsj

1. november starter restauranten servering av julelunsj og julebord for både små og store grupper, så vel som enkeltpersoner og venner. Midt i smørøyet av Oslo sentrum, er det kort vei til det meste. Noe som gjør Kaffistova til et perfekt møtested.

– Enten du ønsker en helaften med jobben eller en bedre julemiddag med venner, ønsker vi alle velkommen til oss. For dem som ikke ønsker tradisjonell julemat har vi selvfølgelig gode alternativer, sier Lunde.

I kjelleren på Kaffistova ligger Kjellarstova, som byr på private og lune omgivelser

Ved peisen i Kjellarstova kan gjestene nyte desserter og kaker, laget av Kaffistovas egne konditorer.

Julebord slik du vil ha det!

Service og fleksibilitet står i høysete hos Kaffistova. Ikke bare har de tradisjon for god mat i generøse porsjoner. Tradisjonen for å tilrettelegge for alle behov er også sterk.

– I juletiden er naturligvis juletallerkenen vår populær, men i julebordsgrupper gir vi alltid et hovedrettsvalg. I tillegg er vi alltid lydhøre for gjestenes ønsker, så det er bare å ta kontakt, sier Lunde.

På Kaffistova tas det ingen snarveier med maten. Ribba krydres og prepareres på huset. Lutefisken kommer fra kvalitetsleverandøren Brødrene Berg, og de har til og med egne konditorer som lager desserter og kaker.

– På Kaffistova er vi stolte av å servere god mat, i gode porsjoner, til fornuftige priser. Det er en viss fare for at man “ruller ut”. Vi har en rekke stamkunder som påstår at det ikke blir jul uten julematen fra Kaffistova, sier Sebastian Lunde.

Read Entire Article